shapka_top.jpg

Зробити ростових ляльок

Зробити ростових ляльокВиготовлення костюмів для свята або промо-акції - це досить поширена практика, яка застосовується практично повсюдно. Але знайти компанію, яка зможе зробити ростових ляльок повністю під замовлення, незалежно від її складності, є не простим завданням. І для цього Вам необхідно звертатися за послугами спеціалізованих компаній, які і займаються даним напрямком.

Для того, щоб у нас ростових ляльок зробити, Вам буде достатньо здійснити всього один дзвінок і обговорити з нашим співробітником деталі майбутньої роботи, щоб вона була виконана максимально точно. Але найкращим варіантом буде приїхати до нас особисто, щоб наш співробітник зміг показати Вам асортимент вже готових виробів, а Ви показали фото або навіть начерки обраного костюма. І після цього ми зможемо зробити готову ростовую ляльку на протязі всього 5 днів, що є одним з найшвидших показників на ринку.


      Багато клієнтів вважають, що ми пропонуємо зробити ростових ляльок тільки за існуючими мультиків і персонажам, але насправді наші можливості обмежені лише Вашою фантазією. Тому і вид роботи може бути практично будь-яким.

Якщо Ви не хочете робити ростових ляльок, а лише отримати їх в оренду на пару годин, то у нас є цілий гардероб різних костюмів, серед яких знайдуться як персонажі мультиків, так і повністю вигадані герої. Тому Ви напевно зможете знайти відповідний варіант для конкретної ситуації, будь це день народження, рекламна компанія або будь-яке інше подія.

Якщо Ви сумніваєтеся в тому, що ми зможемо якісно зробити ростовую ляльку, то Вам достатньо лише подивитися на приклади наших робіт в каталозі, які відображають майстерність наших співробітників.